Instructeursopleidingen

Sla een nieuwe weg in, en wordt rijinstructeur!

Werk jij graag met jongeren, is autorijden helemaal je ding, en vind je het leuk om een ander iets te leren? Kijk je altijd mee als je naast iemand in de auto zit, en kan je je maar moeilijk inhouden om wat tips en tricks te geven? Vind je het daarnaast ook nog eens tijd voor een nieuwe uitdaging?

Als rijinstructeur leer je niet alleen mensen autorijden, je geeft ze ook een kans om de wijde wereld in te trekken. Met een rijbewijs ligt de wereld voor je open, je hebt meer kans op een leuke baan, je kan gaan winkelen waar je maar wilt, je kan met de auto op vakantie, en misschien nog wel het belangrijkste voor de jeugd: niet meer fietsen door weer en wind! En zeg nou zelf, zou jij nog zonder je rijbewijs kunnen en willen?

Autorijden is verweven in ons dagelijks leven, en de meeste jongeren kunnen niet wachten om hun felbegeerde roze pasje binnen te hebben. Als rijinstructeur help jij ze daarbij. Je begeleidt ze van de eerste rijles tot hun examen, met alle kruispunten en rotondes die daartussen liggen.

Volg bij ons de instructeursopleiding, en sla een nieuwe weg in!

Neem contact op

Vragen of afspraken maken?
Bel gerust! 0594 512278

Voor alle rijbewijzen, code 95 & instructeursopleidingen. Hoog slagingspercentage.
Informele, no-nonsense sfeer. Wij spreken jouw taal.
Overzichtelijke organisatie. Vijftig jaar ervaring.
Persoonlijke band. Vast team. Persoonlijk pakketadvies per cursist.
Exclusief examengebied (Leek)
Vloot van ± 15 knalrode voertuigen, nieuw en perfect onderhouden