Vrachtwagen rijlessen

Met een motorvoertuig van meer dan 3.500 kg op pad? Dan heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig!

Verkeersschool Holmersma is de specialist. Je rijdt in onze rode Scania’s, stoere vrachtwagens met een goed, ruim uitzicht en fantastische mogelijkheden.

Voor je het vrachtwagen praktijkexamen kunt aanvragen moet je 1 theorie-examen (module 1) hebben gehaald. Dat kan uiteraard bij Verkeersschool Holmersma. Naast het feit dat wij klassikale cursussen geven, is het ook met zelfstudie te doen!

Mocht je als beroepschauffeur aan de slag willen dan moet je je vakbekwaamheid halen, dit bestaat uit 2 theorie-examens (module 2 en 3) en 2 praktijkdagen (toets besloten terrein en toets lading zekeren). Ook hierbij wordt van begin tot eind geholpen!

Voor elke module geven wij een cursus, in de avonduren. Onze docenten hebben allemaal veel praktijk ervaring en kunnen duidelijk uitleggen. Hierdoor is het slagingspercentage hoog!

Net als bij het reguliere autorijbewijs kan je een extra aanhanger rijbewijs halen voor een vrachtauto met aanhanger. Je hebt bij ons de keus om af te rijden met een midden-as aanhanger of een trekker met oplegger. Ook dat kan bij Verkeersschool Holmersma! Welkom!

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze vrachtwagen rijbewijzen!

Vragen of afspraken maken?
Bel gerust! 0594 512278

Voor alle rijbewijzen, code 95 & instructeursopleidingen. Hoog slagingspercentage.
Informele, no-nonsense sfeer. Wij spreken jouw taal.
Overzichtelijke organisatie. Vijftig jaar ervaring.
Persoonlijke band. Vast team. Persoonlijk pakketadvies per cursist.
Exclusief examengebied (Leek)
Vloot van ± 15 knalrode voertuigen, nieuw en perfect onderhouden