brommer en scooter rijlessen

Je bent 16 geworden? En je wilt lekker comfortabel op je brommer of scooter naar school, je werk of naar je vrienden? Haal dan je rijbewijs AM bij Verkeersschool Holmersma!

Wist je dat je vanaf 15 ½ jaar theorielessen kunt volgen bij Verkeersschool Holmersma? Doen! Want je moet geslaagd zijn voor je theorie-examen om de praktijklessen op onze  supercoole Peugeot scooters te mogen volgen. Wij hebben een succesvolle aanpak ontwikkeld om jou snel en effectief te helpen om het lastige theorie-examen te halen. Neem contact op voor meer informatie!

Onze rijlessen starten in Leek en vanuit daar rijden we naar Groningen, zodat je in het stadsverkeer ervaring op kunt doen. De instructeur leert je dingen als voorrang verlenen, in- en uitvoegen en rijden op kruisingen en rotondes.

Als je de scooter goed onder controle hebt en je veilig kunt rijden in het verkeer, mag je examen doen. Helmen en eventueel beschermende kleding is bij ons aanwezig, dus je hoeft niet direct zelf iets aan te schaffen.

Aanbieding: totaalpakket voor € 349,50*

  • 6 uur bromfiets rijles
  • praktijkexamen
  • *je moet wel je theorie-examen hebben gehaald om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken

Corona update:

Inmiddels is het geven van bromfiets en motorrijlessen vanuit de regering weer toegestaan. De lessen gaan dus weer van start, maar dan met enkele aanpassingen!

Tijdens de lessen houden we 1.5 meter afstand van elkaar. Helaas kun je voorlopig geen gebruik maken van onze kleding, handschoenen en helmen in verband met besmettingsgevaar.

Het CBR is nog gesloten, maar we krijgen begin volgende week meer informatie over het hervatten en inplannen van examens. 

Wil je beginnen met bromfiets rijlessen, bel of mail ons dan even!

Vragen of afspraken maken?
Bel gerust! 0594 512278

Voor alle rijbewijzen & Code95. Het hoogste slagingspercentage
Informele, no-nonsense sfeer. Wij spreken jouw taal.
Overzichtelijke organisatie. Vijftig jaar ervaring.
Persoonlijke band. Vast team. Persoonlijk pakketadvies per cursist.
Exclusief examengebied (Leek)
Vloot van ± 15 knalrode voertuigen, nieuw en perfect onderhouden