Code 95 cursussen

Code 95

Als beroepschauffeur moet u iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing volgen. Deze nascholing moet CCV-gecertificeerd zijn. Bij Verkeersschool Holmersma kan dat! Individueel, klassikaal in kleine groepen, meestal in combinatie met E-learning. Bij e-learning kunt u thuis achter de computer op uw telefoon of op een tablet een gedeelte van de bijscholing volgen. Op úw niveau en in úw tempo en op elk gekozen moment!

Wij bieden de volgende Code95-cursussen aan:

  • Het nieuwe rijden (4 uur e-learning en 3 uur praktijk) Doel van de training is het zo verantwoord mogelijk rijden, verbetering van inzicht, terugdringen van de brandstofkosten en het terugdringen van onderhoudskosten. Deze nascholing kunnen we in overleg inplannen. Neem hier contact over op met ons. Bel 0594512278, of mail info@holmersma.nl. Wij helpen graag.
  • Digitale tachograaf (klassikaal in een kleine groep). Een leerzame en interactieve cursus over de tachograaf, en de boordcomputer. Onder andere de regel en wetgeving komen aan de orde, maar ook het gebruik van de tachograaf middels een simulator. 
  • Digitale tachograaf (i.c.m. 4 uur e-learning en 3 uur klassikaal) Hetzelfde als bij de klassikale curus, maar nu heb je 4 uur E-learning en 3 uur klassikaal. 
  • Leefstijl (4 uur e-learning en 3 uur klassikaal in een kleine groep). Alles over "lekker en goed in je vel zitten". Het doel van deze opleiding is om je op een gezonde, veilige en verantwoorde wijze bewust te maken wat een goede leefstijl is.
  • Actualisering Kennis Vakbekwaamheid Chauffeur  (4 uur e-learning en 3 uur klassikaal in een kleine groep) Het doel van deze opleiding is om je bewust te maken van zaken die van belang zijn bij het beroep van chauffeur. Wist jij bijvoorbeeld dat een chauffeur te maken heeft met 12 werkprocessen?  Kortom een zeer interessante cursus.
  • Sociale veiligheid en omgaan met agressie (7 klassikaal in een kleine groep) Het doel van deze opleiding is om je op een verantwoordelijke wijze te laten communiceren met klanten en het omgaan met agressie. Hoe omgaan met feedback en hoe om te gaan met een boze klant, zijn onder andere onderwerpen die je leert.
  • Chauffeursdag (4 uur e-learning en 3 uur praktijk) Door een maatwerk opleiding te verzorgen uit verschillende modules, het vakmanschap van de chauffeur te optimaliseren. De modules zijn, lading, digitale tachograaf, communicatie en documenten. 
  • Lading zekeren (klassikaal in een kleine groep of i.c.m. e-learning) Een lading kunnen vervoeren met inachtneming van de voorschriften omtrent veiligheid en goed gebruik van het voertuig. Zeer zeker een nuttige en leerzame cursus. Je leert onder andere de wet en regelgeving. Maar ook leer je de krachten die tijdens het rijden ontstaan. En weet jij wat EN 12642XL is?  Genoeg redenenen om deze cursus bij ons te volgen. 
  • NIEUW!  Pluimveetransport  zowel opleiding (wij zijn een erkende opleider) voor het examen Getuigschrift van Vakbekwaamheid pluimveetransport en voor de code95 (7 punten)Het Getuigschrift van Vakbekwaamheid pluimveetransport richt zich op het vervoer van kippen, ganzen, eenden, kalkoenen of parelhoenders en is verplicht voor chauffeurs die pluimvee vervoeren en iedereen die tijdens het vervoer beroepsmatig met levende dieren omgaat. Wij bieden een klassikale cursus waar alle onderdelen voor het examen duidelijk worden behandeld. Inclusief een duidelijk en helder lesboek.   

Klik hier voor onze actuele agenda

Vragen of afspraken maken?
Bel gerust! 0594 512278